Subota, Kolovoz 17, 2019
   
Tekst

Odluka o izboru kandidata

Na temelju članka 17. i 19. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi ("Narodne novine" broj 86/08., 61/11., 4/18.) i Pravilnika o unutarnjem redu Jedinstvenog upravnog odjela i Izmjenama i dopunama Pravilnika o unutarnjem redu Jedinstvenog odjela Općine Vrpolje ("Službeni vjesnik Brodsko-posavske županije" br. 13/2018.), donosi

ODLUKU O IZBORU KANDIDATA

1. Za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme uz probni rad od tri mjeseca za radno mjesto - SAMOSTALNI UPRAVNI REFERENT - KOMUNALNI REDAR, 1 izvršitelj/ica na neodređeno puno radno vrijeme, izabran je:

1. Andrej Mandarić

CIJELI TEKST ODLUKE

 

Odluka strateška procjena utjecaja na okoliš - 3. Izmjene i dopune Prostornog plana uređenja općine Vrpolje

Na temelju članka 64. stavka 3. Zakona o zaštiti okoliša (NN 80/13, 153/13, 78/15, 12/18), članka 23. stavka 3. Uredbe o strateškoj procjeni utjecaja strategije, plana i programa na okoliš (NN 3/17), te nakon provedenog postupka Ocjene o potrebi strateške procjene utjecaja na okoliš i članka 46. Statuta općine Vrpolje ("Službeni vjesnik Brodsko-posavske županije" br. 9/09., 5/13., 14/14. i 1/18.) i Mišljenja Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo i zaštitu okoliša Brodsko-posavske županije (Klasa: 351-02/18-01/15, Urbroj:2178/1-03-18-03 od 31.08.2018.god.); Općinska načelnica Općine Vrpolje, dana 09. listopada 2018. donosi:

ODLUKU KOJOM SE UTVRĐUJE DA NIJE POTREBNO PROVESTI STRATEŠKU PROCJENU UTJECAJA NA OKOLIŠ ZA 3. IZMJENE I DOPUNE PROSTORNOG PLANA UREĐENJA OPĆINE VRPOLJE

CIJELI TEKST ODLUKE

   

Uklanjanje objekta slastičarne

Općina Vrpolje je u svibnju ove godine otkupila objekt slastičarne u Vrpolju na Trg-u dr. Franje Tuđmana 1, 35210 Vrpolje, a potom je zatražila od svih distributera da privremeno otpoje sve priključke kako bi se ovaj objekt mogao ukloniti. Nakon što je to učinjeno sam objekt slastičarne ponuđen je bez naknade udrugama s područja Općine Vrpolje, a pošto nitko nije izrazio želju da ga premjesti/ukloni/preuzme o svom trošku Općina Vrpolje ovom prilikom poziva sve zainteresirane osobe koje bi bez naknade uklonile ovaj objekt i očistile površinu ispod objekta u roku od mjesec dana da se jave u ured Općine Vrpolje - 035/439-109 do 10:00 sati u ponedjeljak, 05.11.2018., kako bi se to detaljnije dogovorilo.

Dana 30.10.2018. je stiglo pismo namjere od tvrtke SPEKTAR-AGRAR d.o.o. koja je izabrana kao najpovoljniji ponuditelj za izvođenje radova Uređenja Trga dr. F. Tuđmana u Vrpolju da se slastičarna dodjeli njima za čuvanje alata i potrebe uređenja Trga te je donesena Odluka da im se udovolji u njihovom zahtjevu. Ovim se obustavlja prikupljanje ponuda za uklanjanje slastičarne.

   

Izjava GDPR

Molimo sve osobe koje predaju zamolbe za jednokratne pomoći i slično prema Općini Vrpolje da obavezno uz svoje zamolbe predaju i popunjene izjave u kojima daju privole za korištenje osobnih podataka, a u svrhu izvršavanja isplate financijskih sredstava od strane Općine Vrpolje. Bez popunjene izjave isplata neće biti moguća. Zahvaljujemo se na razumijevanju. 

Ovdje možete preuzeti spomenutu izjavu u pdf formatu. 

IZJAVA

   

Školski sajam u Vrpolju

Pozivamo vas na školski sajam povodom Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje u petak, 26. listopada 2018. u OŠ „Ivan Meštrović“ Vrpolje. Moći ćete razgledati i kupiti proizvode mještana Općine Vrpolje. Sajam traje od 12.30 do 15 sati.
Dođite i podržite poduzetništvo u našoj lokalnoj zajednici.

Veselimo se Vašem dolasku!

   

Posjet Predsjednice RH Općini Vrpolje

Poštovani,

u srijedu, 10. listopada 2018. godine Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović posjetiti će Općinu Vrpolje tijekom svog izmještanja ureda u Brodsko-posavsku županiju, a gdje će se prigodno obratiti svim žiteljima Općine Vrpolje, kao i ostalim prisutnim gostima.

Pozivamo Vas da i Vi svojom prisutnošću uveličate ovaj događaj i uživo pozdravite Predsjednicu Republike Hrvatske te pritom pogledate kratke nastupe KUD-a „Ivan Meštrović“ iz Vrpolja i KUD-a „Ravnica“ iz Starih Perkovaca.

Napominjemo da je dolazak Predsjednice u Općinu Vrpolje predviđen za 17:30 sati, a ovime će se ujedno i završiti njen posjet Brodsko-posavskoj županiji.

   

Izvještaj proračuna, proračunskih i izvanproračunskih korisnika

Dana 9.10.2018. predan je financijski Izvještaj u FINU. Izvještaj prilažemo u obliku EXCEL datoteke, kao i skeniranu potvrdu o preuzimanju Izvještaja.

POTVRDA

IZVJEŠTAJ

   

Dan neovisnosti

danneovisnosti

Prošlo je 27 godina od 8. listopada 1991., povijesnog dana za našu Domovinu kada je Hrvatski sabor donio Odluku o raskidu državnopravnih odnosa s ostalim jugoslavenskim republikama i pokrajinama čime smo postali ponosni državljani neovisne Republike Hrvatske. Junačkom borbom, prinoseći ogromne žrtve u Domovinskom ratu Hrvatska je stekla i izborila svoju neovisnost. Danas se s pijetetom i zahvalnošću prisjećamo svih onih koji su za Domovinu položili ono najvrednije – svoj život! Sjećanje na to razdoblje i na sve poginule u Domovinskom ratu, obvezuje nas na odgovornost i razvoj temeljen na sigurnosti i miru.  Zahvaljujući njima mi smo dobili mogućnost izgraditi neovisnu i stabilnu Hrvatsku poštujući vrijednosti demokracije, vladavine prava, socijalne obzirnosti i sigurne budućnosti za svakog građanina. S uvjerenjem da ćemo i dalje zajedno raditi na dobrobit naše Općine i Domovine, svim stanovnicima općine Vrpolje čestitamo Dan neovisnosti!

 

   

Najava 17. sjednice Općinskog vijeća

Za utorak, 09. listopada 2018. godine u 20:00 sati je sazvana 17. sjednica Općinskog vijeća Općine Vrpolje. Sjednica će se održati u prostorijama općinske uprave u Vrpolju. 

Materijali za sjednicu

Opširnije: Najava 17. sjednice Općinskog vijeća

   

Stranica 9 od 42

eSavjetovanje 

proracung

Sjednice Općinskog vijeća

Sponzorstva
 
Evugovora
sluzbenivjesnik
logo Lag

Anketa

Da li ste zadovoljni s informacijama na našoj internet stranici?

Eojn

PPOUOVm


Strukturni fondovi